Welkom in mijn autowereld... voor het importeren van premium auto's uit Duitsland.

Waarom uw volgende auto importeren?

Vraag en meer aanbod...

Een auto importeren uit Duitsland gaat over vraag en aanbod. Meer nog dan het Belastingvoordeel waar vaak over wordt gesproken. De Nederlandse automarkt is in onze ogen niet in balans. De verkoop van nieuwe auto’s sluit (zeker nu) niet aan met de behoefte van de occasionmarkt.

Auto’s waar grote vraag naar is als occasion, zijn beperkt beschikbaar. Gebruikt kopen gaat veel meer over (fun)ctioneel en een goede restwaarde.

Voor u en ons een reden om verder te kijken dan alleen het Nederlandse aanbod.

Gunstigere prijzen en BPM belastingvoordeel

Soms…niet altijd. Auto’s die wat royaler zijn uitgerust en gemotoriseerd kan importeren uit Duitsland aanzienlijk voordeliger zijn.

Afhankelijk van het type auto kijken we naar de geschikte import methode om voor u het maximale voordeel te realiseren.

Royaler uitgerust en beter onderhouden

We kijken en kopen alleen bij gerenommeerde bedrijven. Uitgaande daarvan kunnen we uit ervaring spreken dat over het algemeen auto wat royaler zijn uitgerust en krachtiger zijn gemotoriseerd.

Het onderhoud is dan ook vaak goed uitgevoerd mede door de strakkere richtlijnen van de Tüv.

De merken en de modellen...
...waar we goed in zijn

MÜhlenkord

PREMIUM IMPORT

We hebben een voorliefde voor premium auto’s van de merken; BMW, Mercedes, Porsche, Volvo, Jaguar, Tesla,  Volkswagen, Audi.

We zijn niet gebonden aan een merk of voorraad. De slechtste raad, ontstaat tenslotte door voorraad. 

Uw Duitse auto importeren via Mühlenkord

Prijs - Kwaliteit - (Fun)Ctionaliteit

Jong & gebruikt Importeren

Importeren van een jong gebruikte auto uit Duitsland of een andere Europees land. Wij verzorgen het volledige traject

Klassieker Importeren

Importeren van een Klassieker, van waar ook ter wereld. Wij kunnen assisteren met het invoeren

Als expat verhuist u (terug) naar Nederland en neemt een auto mee terug.

25 jaar expertise in Duitse auto import.

In 1997 importeerde ik mijn eerste auto uit Duitsland. Sinds 2015 zijn we fulltime bemiddeling specialist voor auto import uit Duitsland. We begeleiden Nederlandse particulieren en zakelijke klanten in de aanschaf en/of leasing van de juiste Duitse dealer occasion. Dit doen we voornamelijk door directe import op naam van de klant van jong gebruikte (3-60 maanden) auto’s uit de voorraad van erkende Duitse merkdealers.

Alles transparant en fixed price

Een vast bedrag voor onze dienstverlening met een open calculatie. Of u nu een Volkswagen Up!, BMW 3 serie of een Aston Martin importeert, dat maakt voor ons niet uit. 

What's in the name

Niet alleen mijn naam is Duits, ik ben het ook half. Ik spreek en schrijf de taal vloeiend en ken de Duitse (handels) cultuur.

BPM voordeel is uw voordeel

In tegenstelling tot veel andere import specialisten rekenen we met de standaard afschrijvingstabel de rest BPM te berekenen op voorhand. Indien we kiezen voor een import op basis van taxatie, dan is het voordeel dat dit oplevert voor u.

Gründliche auto's. Alleen de beste kwaliteit

Wij doen alleen zaken met gerenommeerde merkdealers die garantie en/of aanvullende garantie leveren. Door directe aankoop is deze garantie geldig in Nederland. En kunt u het onderhoud voortzetten bij uw dealer, met behoud van garantie

Echte autokennis

Met jaren ervaring in de autotechniek, schade- en (in) en verkoop van personenautos voor merkdealers en leasemaatschappijen weten we waar we het over hebben. We weten wat uit het aanbod de juiste auto is. Met de goede configuratie, schadevrij en goed onderhouden. Het vinden van een zuivere auto. Dat is ons vak.

Garantie behoud met directe aankoop

Wij kopen zelf geen auto’s. Wij begeleiden u in de aanschaf van een Duitse occasion van de merkdealer. Zo heeft u altijd de beste condities bij garantiegevallen. De meeste garanties zijn onder voorwaarden geldig in Nederland. Wij weten waar u op moet letten!

Eigen werkplaats

We werken samen met Auto Goedhart in Deventer. We hebben daar onze eigen werkplek en korte lijnen met de werkplaats. Elke auto wordt hier technisch en optisch gecontroleerd voordat we u de auto in ontvangst neemt. Individuele wensen kunnen we hier op maat uitvoeren. Bijvoorbeeld een trekhaak laten monteren, andere velgen, of een alarmsysteem toevoegen.

...Om het compleet te maken

INRUILEN BIJ IMPORT

We ruilen of zelf in of we werken samen met Auto Goedhard in Deventer.

IMPORT AUTO FINANCIEREN

Zakelijk en privé via een tussenpersoon kunnen wij uw import auto financieren via verschillende gerenommeerde financiering partijen, waaronder Volkswagen Pon Financial Services. 

IMPORT AUTO Verzekeren

Een Youngtimer importeren kan zeer interessant zijn als de aankoopprijs in het buitenland vaak niet fiscaal is opgedreven. 

IMPORT AUTO ONDERHOUDEN

We regelen graag alles voor u. Dat betekend ook het onderhoud. Ook daarvoor zoeken we een passende oplossing en voor een warme introductie of overdracht.

ALL-IN Premium Import Pakket

1275,- exclusief BTW

CriTErIA BEPALEN

Waaraan moet uw volgende auto voldoen? Hoe gaat u de auto gebruiken? Wat is de verwachte kilometer kostprijs? Binnen welke fiscale kaders is deze kostprijs het meest gunstig. Zakelijk, privé, etc.

Zoeken

We zoeken uw auto en doen een voorstel met 3 alternatieven. Als de zoekopdracht dit toelaat.

BEMIDDELING & AANKOOP

We bemiddelen de beste deal en zorgen voor goede koopcontracten op uw naam. Zodat de garantie ook in Nederland geldig is.

Verzekerd TRANSPORT

Transport van de verkopende dealer naar Deventer of uw thuisadres.

Volledige IMPORT INCLUSIEF aangifteS

Het volledige traject met de Belastingdienst, Douane en RDW nemen wij uit handen. BPM, BTW, RDW, APK alles geregeld zonder zorgen of naheffingen.

The Finishing Touch

De coördinatie van inbouw of montage van accessoires, ombouw voor bedrijfswagen.