McLaren 675LT 2016 (1 van 500 exemplaren)

Merk

Model

Uitvoering

Herkomst

Een special. Eigenlijk hoeven we hier niks uit te leggen. Dit soort auto’s zijn er in Duitsland veel meer. Geen BPM en geen snelheidslimiet op veel stukken Autobahn. Ohja, en 2 officiële wereldcircuits waar je professioneel los kunt gaan.

Onze toegevoegde waarde in deze transfer: door onze absolute transparantie is voorkomen dat op deze auto een “gekunstelde” BPM aangifte gedaan is waarbij onterechte BPM afschrijving wordt toegepast. Iets waar je niet snel aan denkt is de restwaarde van je nieuwe aanwinst. Er zijn partijen in onze branche die de regeltjes wat ruimer nemen als het gaat om een gerechtvaardigde BPM aangifte. Dit soort auto’s zijn beleggingen. Ze blijven veel meer waard dan dat de belastingdienst voorschrijft. En dan is het zeer waardevol dat de juiste BPM en nieuwprijs vastliggen bij de RDW. Als er iets niet klopt dan is de auto vele duizenden Euro’s minder waard voor potentiële kopers in de toekomst. De auto krijgt dan een “verhaal” dat steeds opnieuw moet worden uitgelegd. Dat wil niemand.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Meer klantverhalen
Klantverhalen
Hans Mühlenkord

Aston Martin DB9 SP10

Geen Duitse Auto! Maar wel veel beter verkrijgbaar in Duitsland. Deze speciale editie van de Aston Martin DB9 vraagt om een specialistische aanpak bij import.

Read More »