Audi A6 2.4V6 Automaat YOUNGTIMER

Merk

Model

Uitvoering

Herkomst

AUDI A6 2.4V6 Automaat € 8.950,- YOUNGTIMER!

Deze Audi A6 V6 2.4 Automaat is wegens omstandigheden beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. De auto staat tekoop namens de huidige eigenaar. 

De Audi is in een bijzonder nette staat en ruikt nog zoals ze in de showroom stonden in 2005. Niet met foto’s uit te leggen en daarom nodigen we serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging en proefrit.

De kilometerstand is gecheckt en is correct volgens de Nationale Autopas. De auto is geen importauto. Een origineel Nederlandse eerste toelating. Het onderhoud is steeds volgens fabrieksopgave uitgevoerd en vastgelegd in de servicemap. 

De Audi is op 131punten nagelopen bij Auto Goedhart in Deventer zodat alle partijen een transparant beeld hebben van de technische staat van de auto. 

De 2.4 V6 is de zuinigste 6cilinder in deze modelgeneratie en heeft samen met de automaat een perfecte balans tussen trekkracht en verbruik. Maar bovenal het comfort van een rustige 6cilinder met een lichte “roffel” als je hem wakker maakt.

En geef toe: met de huidige ontwikkelingen in de automototive willen we als autoliefhebbers soms even terug in de tijd. Wij wél in elk geval 😉  Dat de meeste klassiekers vandaag de dag een meervoud van de nieuwprijs kosten is het beste bewijs!

In deze Audi A6 komen die twee werelden in de huidige tijd nog even bij elkaar: de luxe en comfort van vandaag gecombineerd met de oerdegelijke verbrandingsmotor met meer dan 4 cilinders en een automatische versnellingsbak.

Veel van deze auto’s zijn intussen al zeer fraai veredeld met zwarte raamfolie van de action, immitatie 19″ RS6 wielen en verlagingssets van de Gamma. Deze A6 daarentegen is exact gelijk aan de dag van aflevering. Doordat het juist géén S-Line uitvoering is maakt deze auto een ingetogen klasse uitstraling. De belangrijkste opties (naar onze opvatting tenminste) zijn aanwezig: Sportstoelen met eletrische lendesteunen, Xenon koplampen, Lederen bekleding en Navigatie. Een weloverwogen geconfigureerde auto in Nachtzwart metallic gespoten.

Graag alleen serieus geïnteresseerden en geen onzinnige biedingen. De auto staat niemand in de weg. Externe aankoopkeuringen zijn onder toezicht toegestaan. De auto is tevens op de werkplaatsbrug van onder te bekijken bij Auto Goedhart Deventer.

Voor de zakelijk geinteresseerden: Het betreft een Youngtimer met een geschatte bijtelling per maand van €167,- (BRUTO!). 

We kijken uit naar de volgdende gelukkige eigenaar.
(We zijn nu al een beetje jaloers)

Hans Mühlenkord
www.muhlenkord.nl
+31 612309989

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Meer klantverhalen
Klantverhalen
Hans Mühlenkord

Aston Martin DB9 SP10

Geen Duitse Auto! Maar wel veel beter verkrijgbaar in Duitsland. Deze speciale editie van de Aston Martin DB9 vraagt om een specialistische aanpak bij import.

Read More »